NGINX.COM
Web Server Load Balancing with NGINX Plus

F5 NGINX Sprint

Agenda & Training

The NGINX Sprint agenda was designed with your busy day in mind. Each day is designed with short sessions that will cover an array of technical topics and hands-on opportunities.

All times are in PDT | Virtual Session Types: Communication/Break Keynote Breakout Rooms Workshops

August 23, 2022

Day 1

8:00 AM|Welcome

Intro to F5 NGINX Sprint and Welcome

Speakers:

Duration: 5 mins

8:05 AM|Keynote

Opening Keynote and Announcements

Speakers:

Duration: 20 mins

8:25 AM|Keynote

Next Evolution of NGINX and Product Strategy

Speakers:

Duration: 20 mins

8:45 AM|Keynote

NGINX Unit Update and Demo

Speakers:

Duration: 20 mins

9:05 AM|Keynote

Fireside Chat: The Importance of an Ecosystem

Speakers:

Duration: 15 mins

9:20 AM|Break

Break

Speakers:

Duration: 10 mins

9:30 AM|Breakout Room

NGINX Unit

Speakers:

Duration: 20 mins

9:50 AM|Breakout Room

NGINX Amplify

Speakers:

Duration: 20 mins

10:10 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 10 mins

10:20 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 10 mins

10:30 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 10 mins

10:40 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 10 mins

10:50 AM|Wrap Up

Day 1 Wrap Up

Speakers:

Duration: 10 mins

August 24, 2022

Day 2

8:00 AM|Welcome

Welcome Back to F5 NGINX Sprint

Speakers:

Duration: 5 mins

8:05 AM|Keynote

The Evolution of building an Open Source Culture

Speakers:

Duration: 20 mins

8:25 AM|Keynote

Announcement: K8s Gateway Beta

Speakers:

Duration: 20 mins

8:45 AM|Keynote

NGINX MARA: The Journey to Open Telemetry

Speakers:

Duration: 20 mins

9:05 AM|Keynote

Closing Keynote: Surprise Guest Speaker

Speakers:

Duration: 45 mins

9:50 AM|Break

Break

Speakers:

Duration: 10 mins

10:00 AM|Breakout Room

NGINX Agent Demo

Speakers:

Duration: 20 mins

10:20 AM|Breakout Room

NGINX Modern Apps Reference Architecture

Speakers:

Duration: 10 mins

10:30 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 10 mins

10:40 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 20 mins

11:00 AM|Breakout Room

Reserved for CFP

Speakers:

Duration: 10 mins

11:20 AM|Wrap Up

Day 2 Wrap Up

Speakers:

Duration: 10 mins

August 25, 2022

Day 3

TBD|Workshop

Workshop: More information coming soon

Speakers:

Duration:

TBD|Workshop

Workshop: More information coming soon

Speakers:

Duration:

TBD|Workshop

Workshop: More information coming soon

Speakers:

Duration: