NGINX Conf 2018 - Agenda | NGINX NGINX Conf 2018

Agenda

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
  • Room 1

  • Room 2

  • Room 3

9:00 am - 5:00 pm 8 hr

NGINX Core

Gretchen Rivas, NGINX

Developing NGINX Modules

Valentin Bartenev, Roman Arutyunyan, NGINX

Securing Applications with NGINX

James Tacker, NGINX

5:00 pm - 7:00 pm 2 hr

Welcome Reception & Partner Expo

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
7:50 am - 8:50 am 1 hr

Breakfast

9:00 am - 9:35 am 35 min

The Imperative to Modernize

Gus Robertson, NGINX

9:35 am - 10:10 am 35 min

A Pragmatic Journey to Modernize

Sidney Rabsatt, NGINX

10:10 am - 10:30 am 20 min

Break

10:35 am - 11:15 am 40 min

Testing in the Hundred Microservices World, when the Pyramid Becomes an Hourglass

Isa Vilacides, CloudBees

11:20 am - 12:00 pm 40 min

Insights into Running Kubernetes in Production

Lakshmi Sharma, Google

12:00 pm - 1:00 pm 1 hr

Lunch [Expo Hall Open from 12:00pm - 7:00pm]

  • Room 1

  • Room 2

  • Room 3

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

Using Nginx for release automation at The Atlantic

Mike Howsden, The Atlantic

Migrating Load-Balanced Services from F5 to NGINX Plus

Ernesto Chaves, AppNexus

Tracing and Troubleshooting NGINX, OpenResty, and Their Backends

Yichun Zhang, OpenResty Inc.

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

Performance-Tuning NGINX Open Source and NGINX Plus

Amir Rawdat, NGINX

Help Yourself! A Tale of Adoption, DevOps,and the Challenge of Delivering Self-Service for a High-Growth Service

Christopher Litsinger, Comcast

Detailing NGINX as a Router in the Red Hat OpenShift Container Platform

Damian Curry, NGINX

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

API Gateway

Liam Crilly, NGINX

Understanding the Business Value of the NGINX Application Platform

Karthik Krishnaswamy, NGINX

Best Practices for Clustering

Owen Garrett, Vladimir Khomutov, NGINX

3:00 pm - 3:20 pm 20 min

Break

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

Using NGINX as a Kubernetes Ingress Controller

Michael Pleshakov, NGINX

What Is a Service Mesh? A Business Primer on this Microservices Pattern

Rob Whiteley, NGINX

Reading the NGINX Change Log Together

Nick Shadrin, NGINX

4:05 pm - 4:40 pm 35 min

Demo: Tips for Managing NGINX at Scale with NGINX Controller

Jason Feldt, NGINX

A Pragmatic Maturity Model for Adopting Microservices

Charles Pretzer, NGINX

DDoS Beasts and How to Fight Them Part 1

Artyom Gavrichenkov, Qrator Labs CZ

4:45 pm - 5:20 pm 35 min

Demo: How to Configure Unit for a Production Application

Amanda Bockoven, NGINX

NGINX Controller in an Infrastructure as Code (IaC) Environment

Eric Douglas, NGINX

DDoS Beasts and How to Fight Them Part 2

Artyom Gavrichenkov, Qrator Labs CZ

5:20 pm - 7:00 pm 1 hr 40 min

Happy Hour Reception

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
7:50 am - 8:50 am 1 hr

Breakfast

9:00 am - 9:30 am 30 min

Product Strategy & Announcements

Owen Garrett, NGINX

9:30 am - 9:50 am 20 min

NGINX and NGINX Plus Update and Demo

Liam Crilly, NGINX

9:50 am - 10:20 am 30 min

NGINX Controller Update and Demo

Jason Feldt, NGINX

10:20 am - 10:40 am 20 min

Break

10:40 am - 11:10 am 30 min

NGINX Unit Update and Demo

Nick Shadrin, NGINX

11:10 am - 11:50 am 40 min

Combatting Open Source Sprawl as You Modernize

11:50 am - 12:00 pm 10 min

Surprise Partner Announcement

12:00 pm - 1:00 pm 1 hr

Lunch [Expo Hall Open from 12:00pm - 6:00pm]

  • Room 1

  • Room 2

  • Room 3

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

How CapOne Built its DevExchange API Gateway Using NGINX and Lua

Rohit Joshi, Capital One

Service Mesh for Microservices 2.0

Mohamad Bayan, Verizon

Why Make Your Own NGINX Modules? Theory and Practice

Vasiliy Soshnikov, Mail.Ru Group

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

3 Use Cases for the NGINX Plus Key Value Store

Brian Gautreau, NGINX

The TCO of the NGINX Application Platform

Karthik Krishnaswamy, NGINX

NGINX JavaScript in Your Web Server Configuration

Dmitry Volyntsev, NGINX

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

NGINX for Commercial-Quality Streaming Services

Seungyeob Choi, Verizon Digital Media Services

Increase Developer Throughput with Unlimited User Testing Environments

Michael James, Priceline.com

Dropbox Edge Network

Oleg Guba, Dropbox

3:00 pm - 3:20 pm 20 min

Break

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

How to Analyze NGINX Configs Using NGINX Controller

Grant Hulegaard, NGINX

Best Practices for Caching

Kevin Jones, NGINX

Reading the NGINX Unit Change Log Together

Nick Shadrin, NGINX

4:05 pm - 4:35 pm 30 min

Hold for Gold Sponsor

Hold for Gold Sponsor

Hold for Gold Sponsor

4:35 pm - 6:00 pm 1 hr 25 min

Closing Networking Reception

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
  • Room 1

  • Room 2

9:00 am - 1:00 pm 4 hr

NGINX Advanced Load Balancing

James Tacker, NGINX

Developing NGINX Modules

Valentin Bartenev, Roman Arutyunyan, NGINX

1:00 pm - 5:00 pm 4 hr

NGINX Advanced Caching

James Tacker, NGINX

Schedule

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
9:00 am - 5:00 pm 8 hr

NGINX Core

Gretchen Rivas, NGINX

9:00 am - 5:00 pm 8 hr

Developing NGINX Modules

Valentin Bartenev, Roman Arutyunyan, NGINX

9:00 am - 5:00 pm 8 hr

Securing Applications with NGINX

James Tacker, NGINX

5:00 pm - 7:00 pm 2 hr

Welcome Reception & Partner Expo

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
7:50 am - 8:50 am 1 hr

Breakfast

9:00 am - 9:35 am 35 min

The Imperative to Modernize

Keynote

Gus Robertson, NGINX

9:35 am - 10:10 am 35 min

A Pragmatic Journey to Modernize

Keynote

Sidney Rabsatt, NGINX

10:10 am - 10:30 am 20 min

Break

10:35 am - 11:15 am 40 min

Testing in the Hundred Microservices World, when the Pyramid Becomes an Hourglass

Keynote

Isa Vilacides, CloudBees

11:20 am - 12:00 pm 40 min

Insights into Running Kubernetes in Production

Keynote

Lakshmi Sharma, Google

12:00 pm - 1:00 pm 1 hr

Lunch [Expo Hall Open from 12:00pm - 7:00pm]

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

Using Nginx for release automation at The Atlantic

Mike Howsden, The Atlantic

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

Migrating Load-Balanced Services from F5 to NGINX Plus

Ernesto Chaves, AppNexus

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

Tracing and Troubleshooting NGINX, OpenResty, and Their Backends

Yichun Zhang, OpenResty Inc.

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

Performance-Tuning NGINX Open Source and NGINX Plus

Amir Rawdat, NGINX

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

Help Yourself! A Tale of Adoption, DevOps,and the Challenge of Delivering Self-Service for a High-Growth Service

Christopher Litsinger, Comcast

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

Detailing NGINX as a Router in the Red Hat OpenShift Container Platform

Damian Curry, NGINX

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

API Gateway

Liam Crilly, NGINX

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

Understanding the Business Value of the NGINX Application Platform

Karthik Krishnaswamy, NGINX

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

Best Practices for Clustering

Owen Garrett, Vladimir Khomutov, NGINX

3:00 pm - 3:20 pm 20 min

Break

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

Using NGINX as a Kubernetes Ingress Controller

Michael Pleshakov, NGINX

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

What Is a Service Mesh? A Business Primer on this Microservices Pattern

Rob Whiteley, NGINX

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

Reading the NGINX Change Log Together

Nick Shadrin, NGINX

4:05 pm - 4:40 pm 35 min

Demo: Tips for Managing NGINX at Scale with NGINX Controller

Jason Feldt, NGINX

4:05 pm - 4:40 pm 35 min

A Pragmatic Maturity Model for Adopting Microservices

Charles Pretzer, NGINX

4:05 pm - 4:40 pm 35 min

DDoS Beasts and How to Fight Them Part 1

Artyom Gavrichenkov, Qrator Labs CZ

4:45 pm - 5:20 pm 35 min

Demo: How to Configure Unit for a Production Application

Amanda Bockoven, NGINX

4:45 pm - 5:20 pm 35 min

NGINX Controller in an Infrastructure as Code (IaC) Environment

Eric Douglas, NGINX

4:45 pm - 5:20 pm 35 min

DDoS Beasts and How to Fight Them Part 2

Artyom Gavrichenkov, Qrator Labs CZ

5:20 pm - 7:00 pm 1 hr 40 min

Happy Hour Reception

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
7:50 am - 8:50 am 1 hr

Breakfast

9:00 am - 9:30 am 30 min

Product Strategy & Announcements

Keynote

Owen Garrett, NGINX

9:30 am - 9:50 am 20 min

NGINX and NGINX Plus Update and Demo

Keynote

Liam Crilly, NGINX

9:50 am - 10:20 am 30 min

NGINX Controller Update and Demo

Keynote

Jason Feldt, NGINX

10:20 am - 10:40 am 20 min

Break

10:40 am - 11:10 am 30 min

NGINX Unit Update and Demo

Keynote

Nick Shadrin, NGINX

11:10 am - 11:50 am 40 min

Combatting Open Source Sprawl as You Modernize

Keynote

11:50 am - 12:00 pm 10 min

Surprise Partner Announcement

Keynote

12:00 pm - 1:00 pm 1 hr

Lunch [Expo Hall Open from 12:00pm - 6:00pm]

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

How CapOne Built its DevExchange API Gateway Using NGINX and Lua

Rohit Joshi, Capital One

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

Service Mesh for Microservices 2.0

Mohamad Bayan, Verizon

1:05 pm - 1:40 pm 35 min

Why Make Your Own NGINX Modules? Theory and Practice

Vasiliy Soshnikov, Mail.Ru Group

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

3 Use Cases for the NGINX Plus Key Value Store

Brian Gautreau, NGINX

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

The TCO of the NGINX Application Platform

Karthik Krishnaswamy, NGINX

1:45 pm - 2:20 pm 35 min

NGINX JavaScript in Your Web Server Configuration

Dmitry Volyntsev, NGINX

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

NGINX for Commercial-Quality Streaming Services

Seungyeob Choi, Verizon Digital Media Services

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

Increase Developer Throughput with Unlimited User Testing Environments

Michael James, Priceline.com

2:25 pm - 3:00 pm 35 min

Dropbox Edge Network

Oleg Guba, Dropbox

3:00 pm - 3:20 pm 20 min

Break

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

How to Analyze NGINX Configs Using NGINX Controller

Grant Hulegaard, NGINX

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

Best Practices for Caching

Kevin Jones, NGINX

3:25 pm - 4:00 pm 35 min

Reading the NGINX Unit Change Log Together

Nick Shadrin, NGINX

4:05 pm - 4:35 pm 30 min

Hold for Gold Sponsor

4:05 pm - 4:35 pm 30 min

Hold for Gold Sponsor

4:05 pm - 4:35 pm 30 min

Hold for Gold Sponsor

4:35 pm - 6:00 pm 1 hr 25 min

Closing Networking Reception

  • KEYNOTE (all is in the Ellington Ballroom)
  • TRAINING
  • TECHNICAL TRACK
  • BUSINESS TRACK
  • DEEP DIVE TRACK
9:00 am - 1:00 pm 4 hr

NGINX Advanced Load Balancing

James Tacker, NGINX

9:00 am - 1:00 pm 4 hr

Developing NGINX Modules

Valentin Bartenev, Roman Arutyunyan, NGINX

1:00 pm - 5:00 pm 4 hr

NGINX Advanced Caching

James Tacker, NGINX